Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties
150820_pop_websitebanner_960x300px_foto-1

Berlijn komt naar hartje Amsterdam

Door: | oktober 13, 2015

VisitBerlin, het toerismebureau van de Duitse hoofdstad, brengt creatief Berlijn naar Amsterdam. Met 20 typische Berlijnse merken kun je van 16 tot 22 november de sfeer van de Duitse metropool opsnuiven in pop-up store: ‘Pop into Berlin’ op de Utrechtsestraat 105 in Amsterdam. Bekijk hier onder meer designmeubelen, 3D-printers en sieraden of proef lokale lekkernijen en drankjes die veelal nog niet eerder in Nederland te koop waren.

Berlin, one of a kind

Het mannetje van de Berlijnse stoplichten is een van de beroemdste figuren uit de stad. Wil je hier oog in oog mee staan? AMPELMANN verkoopt ruim 600 producten waarin de Ampelmännchen de hoofdrol speelt. Ruiken naar Berlijn doe je met de ‘Made in Berlin’ geuren van Frau Tonis ParfumStandert Bicycles TM produceert fietsen gebaseerd op het echte Berlijn.

store

Future Berlin

Op TravConnect kondigden wij al eerder het fenomeen 3D printen aan. De Duitse pop-up store maakt het voor iedereen toegankelijk met 3yourminD en BigRep One 2, de grootste standaard 3D printer ter wereld. Met de balvormige camera van Panono maak je voortaan in één klik een 108-megapixel panoramafoto. Ook de humanoïde robot Myon van VFXbox is aanwezig.

 

Berlin Food & Beverages

Met de koude winterdagen in aantocht biedt Berliner Winter uitkomst. Dit warme drankje bestaat uit wodka, ongefilterde appelsap en speciale kruiden. Meer wodka proef je bij Our/Berlin. Deze wodka wordt gemaakt met lokale ingrediënten en met de hand geproduceerd en gebotteld in Berlijn. Binnenkort volgt ook: Our/Amsterdam. Maar er is meer dan wodka. Het duurzame biermerk BRLO kent vier verschillende smaken: Helles, Pale Ale, Baltic Porter en het net gelanceerde Berliner Weisse. Naast de alcohol staat Thomas Henry bekend om soft drinks als bitter lemonade. En de zoetekauw kan haar hart ophalen bij Retos Candyfarm, die zoet weer zoals vroeger laat smaken met producten als chocolade en snoep.

 

Berlin Design

Wie op zoek is naar minimalistisch design kan zijn hart ophalen bij minimum. Dit merk staat bekend om zowel klassieke als moderne meubelstukken, gemaakt door jonge Berlijnse designers. Nieuwe bril nodig? ic! Berlin produceert metalen framebrillen zonder schroeven. De sieraden van TomShot worden met de hand gemaakt in de Duitse hoofdstad.

Deel dit artikel

Reacties