Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties
Fusie-D-reizen-en-VX

Bundeling van kennis en kunde

Door: | december 18, 2014

Met de fusie van het afgelopen jaar van vier merken, Globe, Thomas Cook Travelshops, VakantieXperts en D-reizen is gekozen om twee sterke merken in de markt te zetten; VakantieXperts.nl en D-reizen.nl. Een logisch gevolg van een fusie is om ook kennis en kunde te bundelen.

Back-office wel samen
Vanaf 1 januari wordt vanuit één kantoor voor beide websites de online marketing campagnes opgezet en geoptimaliseerd. De internetspecialisten in de D-rt groep werken voor de beide merken aan bijvoorbeeld e-mailmarketing, zoekmachinemarketing en content optimalisatie. Op het vlak van zoekmachinemarketing wordt nauw gekeken waar de websites van D-reizen.nl en VakantieXperts.nl elkaar kunnen versterken en worden Adwords campagnes op elkaar afgestemd. Maar ook op het vlak van e-mailmarketing wordt gewerkt aan harmonisatie van de platformen. Ditzelfde geldt ook voor de optimalisatie en harmonisatie van de website- en boekingsplatformen.

Focus
De primaire focus ligt volledig op online marketing (traffic en conversie) en omnichannel. De websites van D-reizen en VakantieXperts zijn verantwoordelijk voor optimale bereikbaarheid en gebruikerservaring. De doelstelling is het genereren van zowel directe als indirecte traffic en omzet. Vliegtickets is bijvoorbeeld een product dat online direct goed converteert, maar voor veel diensten en aanvullende informatie gaan mensen nog heel vaak naar het reisbureau. De oriëntatie is echter wel online, dus een optimale bereikbaarheid en online dienstverlening blijft een absolute randvoorwaarde voor succes.

Speciale klantbenadering
Chat vormt een steeds belangrijkere service en verkoopkanaal binnen de web omgeving. Met een dedicated team van chatspecialisten gaan we chat nog prominenter inzetten om iedere bezoeker die hulp of advies nodig heeft optimaal te bedienen. Onze ambitie is om de grootste online speler te zijn en te blijven, maar dan wel persoonlijk. Het blijft mensenwerk.

Deel dit artikel

Reacties