Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties
beeldDreizen

Iedereen zijn persoonlijke website?

Door: | juni 11, 2014

Consumenten verlangen tegenwoordig dat je ze op ‘hun’ website alleen die producten toont waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Of die op dat moment voor hun relevant zijn.

Paraplu

In 2014 startte D-reizen met de compleet vernieuwde website, de vakantieboulevard. Ambitie is om het breedste vakantie-aanbod van Nederland te presenteren. Het aantal samenwerkingsovereenkomsten steeg van ca. 75 naar meer dan 150 leveranciers. D-reizen voorziet in een toenemende behoefte aan integratie met kleinere niche partijen waardoor de vakantieboulevard uiteindelijk een paraplu wordt van misschien wel honderden mini websites. Overkoepelend faciliteert D-reizen met een CMS de websitetechnologie en weet op die manier anonieme bezoekers te koppelen aan één van haar 1 miljoen klanten in de database.

Op basis van het klikgedrag en interactie via telefoon, e-mail, chat en bezoek aan de Persoonlijke Reisassistent in de winkel kunnen we via pushmarketing de klant op het juiste moment via het juiste kanaal relevante informatie aanreiken.

Profile database

Volgende stap in gebruikersvriendelijkheid is dat iedere vaste klant van D-reizen zoveel als mogelijk zijn eigen website op D-reizen.nl krijgt. D-reizen gebruikt de technologie van experts met een volledige profile database. Via pushmarketing reiken wij aan onze klanten relevante berichten in de D-reizen app voor tablet en smartphone als ook email. Online richten wij ons campagnematig op retargeting.

Persoonlijk contact

De 1100 Persoonlijke Reisassistentes van D-reizen hebben ook een profiel en hebben inzage in aankoopintenties van klanten online. Deze commerciële haakjes geven een veilig startpunt in een contactmoment met de klant. Op deze manier verbinden we de online oriëntatie met het genot om met 1100 Persoonlijke Reisassistentes op eigen wijze persoonlijk de boeking te kunnen afronden. Zo verbindt D-reizen on- en offline harmonisch met elkaar.

 

 

Deel dit artikel

Reacties