Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties
ba1

Kijkje bij British Airways met Google Street View

Door: | september 30, 2015

British Airways en London City Airport bieden nieuwsgierige consumenten en reisverkopers vanaf nu een uniek kijkje in de keuken via Google Street View. Zowel de binnen- en buitenkant van de Londense luchthaven als het interieur van een Airbus van British Airways kunnen van alle kanten worden bekeken.

London City Airport, dat rechtstreeks toegang biedt tot het zakendistrict van Londen, biedt een virtuele tour door de vertrekhal én over het platform. Daarmee wil de luchthaven nog meer bekendheid genereren. Dit jaar ging een grote marketingcampagne van start om zakenreizigers te wijzen op de voordelen van de luchthaven, zoals korte wachttijden en een snelle verbinding met de stad. Ook voor toeristen is de luchthaven handig, mede dankzij de nabijgelegen O2 Arena, waar veel concerten worden gegeven, en de treinverbinding met het centrum.

Op het platform van London City Airport staat een Airbus A318 van British Airways geparkeerd, die via Street View van binnen kan worden bekeken. De luchtvaartmaatschappij vliegt met twee van deze toestellen, die geheel zijn uitgerust in Business Class, naar New York.

Neem hier de virtuele tour.

ba2

Deel dit artikel

Reacties