Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties
ontbijt

Hotelliefde gaat door de maag

Door: | april 7, 2014

24/7 online willen zijn, mails checken in de lobby, je social media account updaten aan het zwembad. WiFi is tegenwoordig toch van essentieel belang op vakantie? Vorig jaar nog wel, maar dit jaar gaat de hotelbezoeker toch op het buikgevoel af en gaat voor een goedgevulde maag. Gratis ontbijt is namelijk de nummer een hotelfaciliteit voor reizigers.

In een onderzoek van Hotels.com werd aan reizigers gevraagd om 33 verschillende hotelvoorzieningen te rangschikken. Stipt op nummer een was het gratis ontbijt, gevolgd door de aanwezigheid van een restaurant. Pas op de derde plek komt gratis WiFi. Reizigers lijken zich voorafgaand aan de boeking al nadrukkelijk bezig te houden met hun maaltijden. Hoewel meer dan een derde deel van de ondervraagden bestond uit zakenreizigers, worden conferentiezalen en meeting rooms tot de minst belangrijke voorzieningen gerekend.

 

Online op kamer

Naast een top tien lijstje van hotelfaciliteiten werd ook een top tien van hotelkamer faciliteiten samengesteld. Reizigers verkiezen in dit geval gratis WiFi boven het hebben van een badkamer met douche. Als gasten in hun kamer zijn blijft contact onderhouden klaarblijkelijk wel heel erg belangrijk.

 

Bekijk hier de infographic

hotelscom

 

Deel dit artikel

Reacties