Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties
btc

Poolse LOT introduceert Bitcoin-betalingen

Door: | augustus 10, 2015

De Poolse airline LOT introduceert de mogelijkheid betalingen te doen met Bitcoins. Daarmee wil de airline naar eigen zeggen gehoor geven aan de wensen een grote groep nieuwe klanten die deze online munt op dagelijkse basis gebruiken. Betalingen zijn mogelijk via de website, de mobiele site en de app van het Star Alliance lid.

‘Wij staan ​​open voor elke behoefte van elke klant. We zoeken naar innovaties die de reis nog comfortabeler en aangenamer maken, niet alleen aan boord, maar ook veel eerder: in het stadium van de aankoop van het ticket. Velen winkelen al online, met inbegrip van vliegtickets. Het is gewoon een kwestie van tijd wanneer de betalingen met een online munteenheid net zo populair zal zijn als het gebruik van credit cards. We erkennen dit potentieel en dat is waarom we als een van de eerste luchtvaartmaatschappijen in de wereld passagiers de mogelijkheid bieden om te betalen met Bitcoins’ aldus Jiri Marek, LOT Sales and Distribution uitvoerend directeur.

De ticketprijs zal worden berekend in door de passagier gekozen valuta. Pas in de laatste fase van het boekingsproces – het betalingsstadium – wordt de koopsom omgezet in Bitcoins. Meer informatie over de betalingen zijn te vinden op www.lot.com. Het Letse airBaltic introduceerde vorig jaar juli ook al betalingen per bitcoins.

 

Deel dit artikel

Reacties