Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties
sunnycars

Sunny Cars lanceert metazoekmachine

Door: | september 25, 2015

Sunny Cars gaat de markt op met een metasearcher voor de reisbranche. Via autobooker.com kunnen online reisaanbieders eenvoudig huurauto’s aanbieden. Nederland is één van de eerste markten waar het platform van start gaat, naast België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

‘We zien onszelf als een metasearcher die alle reiswebsites een snelle en eenvoudige integratie kan bieden, en die de boekende klanten 100 procent transparantie en hoge klanttevredenheid garandeert’, zegt topman Thorsten Lehmann. Binnen autobooker.com zijn de grote internationale autoverhuurmerken geïntegreerd.

‘Klanten die kiezen voor de integratie van autobooker.com kunnen in overleg met het autobooker.com-team het optimale productportfolio bepalen die het beste bij de doelgroep past. Zij kunnen dus zelf aangeven welke leveranciers worden vergeleken en profiteren van de grote knowhow van autobooker.com’, aldus Detlef Hoffmann, die samen met Lehmann en Martin Kuchler aan het roer staat.

Aanspreekpunt voor potentiële en nieuwe klanten in Nederland is Marco Ammerlaan, director Sales voor autobooker.com. Hij benadrukt dat de metazoekmachine een apart bedrijf is, dat los staat van Sunny Cars. ‘Met Sunny Cars richten we ons puur op de reisretail en dat blijven we doen. Autobooker.com is bedoeld voor de online B2B, zoals OTA’s. Mijn rol is om de Benelux-markt te ontwikkelen.’

Het platform is nog niet live, aldus Ammerlaan. Eerst wordt er proefgedraaid in Duitsland. ‘Zodra die resultaten naar tevredenheid zijn, gaan we van start in de Benelux. Wanneer dat zal zijn? Daar is geen keiharde deadline voor, maar ik denk over een paar weken.’

Deel dit artikel

Reacties