Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties
roiadmap

Zakenreisapp Roadmap in de prijzen

Door: | september 22, 2015

Het Nederlandse reisplatform Roadmap – dat zich tot doel stelt zakenreizigers een geheel nieuwe ervaring te brengen – is bij de BTI Innovate Conference in New York de prijzen gevallen.

Het Delftse Roadmap levert een white label reisapp die de zakelijke reiziger voorop stelt, aldus de makers. Het moet volledig aanpasbaar aan de behoeften van elke reismerk of zakelijk reisprogramma zijn, grote waarde leveren evenals de klanttevredenheid en loyaliteit.

Roadmap wist zowel de vakjuryprijs Business Travel Innovator Lab Judges Award als de People’s Choice award, waarbij meer dan 150 grote zakelijke afnemers van reizen hun stem konden uitbrengen.

‘Deze dubbele stem van vertrouwen is niet alleen voor het talentvolle team van Roadmap, maar ook voor zakelijke reizigers over de hele wereld. Het markeert een keerpunt voor travel management ‘, aldus Roadmap Chief Executive, Jeroen Van Velzen

‘De huidige mobiele-savvy reiziger is veel veeleisender. In 2017 zijnMillennials zijn goed voor 80% van de beroepsbevolking en dit heeft gevolgen voor corporate travel management programma’s.Gen Y wil niet een cookie cutter ervaring, ze willen worden verrast en worden verzorgd. Kortom, ze willen dat hun zakenreizen meer flexibel zijn en meer plezier oplevert, zoals een leisure reis in zekere zin.’ www.getroadmap.com

Deel dit artikel

Reacties